Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Α   Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας.

Σε περίπτωση παραλαβής παραγγελίας από το κατάστημα αυτό θα γίνεται ΜΟΝΟ εφόσον έχετε επικοινωνήσει μαζί μας ή ενημερωθεί τηλεφωνικά να προσέλθετε για την παραλαβή.

Β   Αθήνα & Αττική (Εκτός Νήσων)****  

 Για παραγγελίες άνω των €30, δωρεάν διανομή. 

Για παραγγελίες έως €30 ευρώ, χρέωση €5 (Με δικά μας μέσα)

*****Εκτός Νήσων και σε απόσταση μέχρι 5Km από την έδρα μας. Περιοχές που εξυπηρετούνται: Αθήνα (κέντρο), Ν.Κόσμος, Καλλιθέα, Ν.Σμύρνη, Πετράλωνα, Ταύρος, Ηλιούπολη, Υμηττός, Δάφνη, Παγκράτι, Ζωγράφου, Ιλίσια, Γουδή, Βύρωνας. Καισαριανή, Αργυρούπολη, Αγ.Δημήτριος, Άλιμος, Καλαμάκι, Ελληνικό. Για λοιπές περιοχές, παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.

Γ  Επαρχία (και όλα τα νησιά):

 • Για παραγγελίες άνω των €70, δωρεάν αποστολή στην εδρα της  μεταφορικής (πληρωμή προϊόντων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης).
 • Για παραγγελίες έως €70, αποστολη στην εδρα της μεταφορικης και χρεωση μεταφορικων δικη σας, (για παραγγελιες κατω των 70ευρω δεν μπορουμε να υπολογίσουμε το κοστος των μεταφορικων). (πληρωμή προϊόντων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή τραπεζική κατάθεσης).
 • Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ. COURIER και πληρωμή με αντικαταβολή, χρεωστική/πιστωτική καρτα ή τραπεζική κατάθεση. 
 • Το κόστος των μεταφορικών με ΕΛ.ΤΑ COURIER έχει ως εξής (περιλαμβάνεται κόστος αντικαταβολής €2.3)
 • Για  παραγγελίες βάρους: έως 2k= 4,00
 •                                              έως 5kg=5,50€. 
 • Για κάθε παραπάνω Kg, η χρέωση είναι +€1. 

Σημείωση σχετικά με τη Διαθεσιμότητα και τις Αποστολές Προϊόντων

 • Σε συγκεκριμένες δυσπρόσιτες περιοχές, η αποστολή με courier και μεταφορική είναι μη εφικτή. Κατόπιν τούτου, γίνεται παραλαβή από το κέντρο διανομής της πλησιέστερης πόλης ή το ΕΛ.ΤΑ.
 • Το αυτόματο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος θα υπολογίσει το κόστος των μεταφορικών σύμφωνα με τον τόπο σας και την επιλογή σας, κατά τη διάρκεια της online παραγγελίας σας.
 • Σε περίπτωση αποστολής με courier, προϊόντων με εξέχον όγκο (π.χ. Κλουβιά, σπίτια σκύλου κ.λ.π.), οι άνωθι χρεώσεις δεν ισχύουν λόγω επικράτησης της ογκοχρέωσης έναντι χρέωσης του βάρους.  Η τελική χρέωση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
 • Η παραγγελία που στην περίπτωση δεν είναι δυνατή η παράδοση έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε άμεσα, να ακυρώσουμε την παραγγελία και να επιστρέψουμε τυχόν χρήματα που μας έχετε καταβάλει.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή συνεννόηση όσον αφορά τον τρόπο την αποστολής της παραγγελίας σας ή για ειδική προσφορά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

TIPS

-ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΜ, ΚΑΙ ΜΕ WEB BANKING ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!

-ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΟΝΟΜ/ΜΟ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Συνεργαζόμενες τράπεζες – IBAN για κατάθεση χρημάτων (Δικαιούχος: Άγγελος Μαρουλάκος):

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR35 0171 8560 0068 5614 8029 052

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR64 0110 1150 0000 1150 0475 469

 

SEPA Instant Payments

Με τον SEPA (Single Euro Payments Area) δημιουργήθηκε μια ενιαία, ανταγωνιστική και καινοτόμος αγορά πληρωμών, όπου οι πληρωμές σε ευρώ μπορούν να διενεργούνται εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά, με ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, με βάση ένα κοινό και ομοιόμορφο ρυθμιστικό πλαίσιο προτύπων, κανόνων και πρακτικών πληρωμών.

Αφορούν στην αποστολή και λήψη – εκ μέρους καταναλωτών, επιχειρήσεων και οικονομικών παραγόντων – εγχώριων και διασυνοριακών πληρωμών σε ευρώ από Ελληνικές και ξένες τράπεζες, εντός του Ευρωπαϊκού Χώρου Πληρωμών.

Πώς λειτουργεί ο SEPA

Για τις πράξεις μεταφοράς πίστωσης και άμεσης χρέωσης (μεμονωμένες ή μαζικές), ο Κανονισμός, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προβλέπει, μεταξύ άλλων:

 • την υποχρεωτική χρήση του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού (ΙΒΑΝ)
 • την υποχρεωτική χρήση του προτύπου «ISO 20022 XML» για την ανάπτυξη ηλεκτρονικών χρηματοπιστωτικών μηνυμάτων, όπως καθορίζονται από τον ISO (Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης) σε σύνταξη XML.
 • Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη  για Εξερχόμενα/ Εισερχόμενα εμβάσματα μέσω Digital Banking και μέσω καταστήματος έως τα €100.000 ανά συναλλαγή.

Καλάθι αγορών
error:
Scroll to Top