Ισπανικό τιμπράδο

Καναρίνι φωνής με πλούσιο, καθαρό, αρμονικό και δυνατό κελάηδισμα με πολλούς μεταλλικούς ήχους και πολλές στροφές στο ρεπερτόριο του!

Μαλινουά Waterslager

Το τραγούδι των καναρινιών Μαλινουά περιέχει έντονα ηχητικά στοιχεία ύδατος, με μια διακριτική “προφορά” αηδονιού

Χαρτζ (Harzer Roller)​

Η μελωδία που παράγουν τα καναρίνια Harz μπορεί να περιγραφεί ως κυλιόμενος, ρολαριστός ήχος χαμηλής έντασης.

Καναρίνι Σατινέ

Στο κεφάλι, την πλάτη και τα πλευρά σχηματίζονται ευδιάκριτες λεπτές και κοντές ραβδώσεις. Το κοκκινωπό – μπεζ χρώμα των γραμμώσεων, δίνει μια πολύ όμορφη αντίθεση με το φόντο.

Καναρίνι αρλεκίνος​

Το καναρίνι Αρλεκίνος είναι το αποτέλεσμα αναπαραγωγικών επιλογών των εκτροφέων της Πορτογαλίας στην προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο σύνολο χρωμάτων!

Mosaic καναρίνια

Όλα τα είδη κόκκινων καναρίνιων όπου ανήκουν και τα μοζαικ – mosaic έχουν καταγωγή από Γερμανούς εκτροφείς. Τα καναρίνια με εξαιρετικό χρώμα και τραγούδι.

Καναρίνι Λιποχρωμικό

Στα λιποχρωμικά ανήκουν όλα τα καναρίνια κίτρινου, άσπρου και κόκκινου χρώματος. Το κόκκινο χρώμα εισήχθη στα καναρίνια μετά τον υβριδισμό του με το Red Siskin.

Καναρίνι αχάτης​

Τα καναρίνια αχάτες έχουν ως χαρακτηριστικό το αραιωμένο μαύρο χρώμα στο πτέρωμα, Αχάτης Κόκκινο/Κόκκινο Ιβουάρ έντονου και μη έντονου.
Αχάτης Κόκκινο/μωσαϊκού

Gloster Καναρίνι

Τα Gloster είναι καναρίνια εμφάνισης (τύπου). Τα ιδιαίτερα εμφανισιακά χαρακτηριστικά τους τα καθιστούν από τα δημοφιλέστερα πτηνά εκτροφής ή συντροφιάς.

Η πολιτική μας

Με σεβασμό για την ευζωία των πτηνών

Δεν αποστέλλονται

Τηλεφωνήστε μας για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα στο καναρίνι που σας ενδιαφέρει

Σας περιμένουμε..

στο κατάστημα μας γιατί πιστεύουμε ότι η προσωπική επαφή και η επιλογή σας είναι πολύτιμη για την αγορά του νέου σας τραγουδιστή και συντρόφου!

Καλάθι αγορών
error:
Scroll to Top