Σχετικά με εμάς

Είμαστε το αγαπημένο σας κατάστημα.

Πιστεύουμε ότι η προσωπική επαφή με τον πελάτη είναι ανεκτίμητη και την επιδιώκουμε! Συζητώντας όλα όσα αφορούν τους μικρούς μας φίλους.

Έχετε διαπιστώσει την ποιότητα και ποικιλία των προϊόντων μας καθώς και τις ανταγωνιστικές τιμές μας προς όφελος των πελατών μας!

Άριστη
Με βάση 232 κριτικές
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΠΠΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΠΠΑΣ
14/11/2023
Ένα εξαιρετικό μαγαζί με εξαιρετικούς ανθρώπους. Υπάρχουν τα πάντα για τους φτερότους μας φίλους! Τεράστια ποικιλία και ποιότητα στα πουλιά!!! Ο κόσμος εκεί είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει σε κάθε σου απορία και να σε βοηθήσει να διαλέξεις τον καλύτερο φτερότο φίλο χωρίς να κοιτάνε την τσέπη σου! Πολύ καλές τιμές και ποιότητα σε ότι και αν πάρεις. Έχω πάρει αρκετά πουλιά από εκεί και όλα είναι ένα και ένα. Πολύ συχνές προσφορές. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
ηλιας ανδριανακης
ηλιας ανδριανακης
09/11/2023
Σαν 1απλος ερασιτέχνης με 20 χρόνια που ασχολούμαι με τα ωδικά πτηνά οι άνθρωποι του Pet Kanarinokosmos. με εξυπηρέτησαν Κ με συμβούλεψαν άψογα Κ κυρίως ειλικρινά.τα τιμπραντο που πηρα είναι όπως ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΠΤΗΝΟ ΕΚΤΡΟΦΉΣ.ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΕΣΎ ΠΟΥ ΘΑ ΘΈΛΕΙΣ1 ΩΔΙΚΟ ΣΑΝ PET πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι ούτε σκύλος ούτε γάτα.εχει τις δικές του ανάγκες.παρτο σοβαρά αυτό Υποψην Κ οι άνθρωποι του καταστήματος θα σε εξυπηρετήσουν ειλικρινά σε οποιαδήποτε ράτσα διαλέξεις
ΗΛΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝΟΣ
03/11/2023
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και ευγενικοί άνθρωποι το συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το μαγαζί.Σας ευχαριστώ πολύ για το κίτρινο καναρίνι 😉
chris frank
chris frank
18/10/2023
Καθαρός χώρος, ποικιλία σε πτηνά και προϊόντα , άτομα που αγαπούν και σέβονται τα ζώα και τους πελάτες τους. Πολύ καλή εξυπηρέτηση! Αξίζει!

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους!

4800 +
Επιμελημένα Προϊόντα
+
Επιμελημένες Τροφές
+
Επιλεγμένα Αξεσουάρ
5/5
Πολύ καλό το μαγαζί και πολύ καλός και ό μαγαζάτορας και Με πολλά είδη πουλιών καλές δουλειές νά έχετε.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΝΤΑΝΟΣ

Certified Products

Μόνο επιλεγμένα ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα.

Αναζητούμε συνεχώς Προϊόντα Ποιότητας!

Καλάθι αγορών
error:
Scroll to Top