Λύση με κερατολυτικό και αποαγγειοποιητικό αποτέλεσμα. Ήδη 24 ώρες μετά την πρώτη εφαρμογή, η επιφάνεια του εξογκώματος θα γίνει κυματισμένη και πιο σκούρα στο χρώμα, καθώς οι εφαρμογές συνεχίζονται, θα υποστούν βαθμιαία απολέπιση και αυθόρμητη πτώση.

 Το LUMP RESOLUTION είναι μια λύση για τη συμπτωματική θεραπεία των “κύστεων φτερών” των καναρινιών.

Πώς λειτουργεί; Τα περιεχόμενα του LUMP RESOLUTION έχουν κερατολυτική και καταστροφική επίδραση. Ήδη

Πώς να χρησιμοποιήσετε; Απλώστε με το βουρτσάκι  μια ελάχιστη ποσότητα προϊόντος, σχηματίζοντας ένα λεπτό φιλμ μόνο στο σημείο που πρέπει

 Αποφεύγοντας  προσεκτικά το υπόλοιπο δέρμα και τα φτερά. Για να επισημάνετε καλύτερα την επιφάνεια που θα δουλέψετε ,βρέχετε τα γύρω φτερά με νερό για να τα εστιάσετε  εύκολα. Εφαρμόστε κάθε 1-2 ημέρες έως ότου επιτευχθεί η συνολική διαστολή. Για πολύ μεγάλα εξογκώματα (διάμετρος μεγαλύτερη από 1,5 cm) για τα οποία πρέπει να χρησιμοποιείται υπερβολικό προϊόν, εξετάστε εναλλακτική θεραπεία. Εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα κομμάτια στο στο ίδιο πουλί, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται μια για πάντα, αποφεύγοντας τη συσσώρευση πάρα πολύ προϊόντος στο ίδιο ζώο την ίδια στιγμή. Προσέξτε να μην εφαρμόσετε το προϊόν σε υγιή, τραυματισμένα ή κοντά βλεννογόνος –ράμφος-μάτια).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

-Μακριά από παιδιά, μην καταπίνετε, μην εισπνέετε άμεσα, αποφεύγετε την επαφή με   τους βλεννογόνους.

-Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από ελεύθερες φλόγες.

-Εξαιρετικά εύφλεκτο, αποφύγετε το κάπνισμα κατά τη χρήση , αμέσως μετά τη χρήση, συνιστάται να φυλάσσεται σε θερμοκρασίες που δεν υπερβαίνουν τους 25 ° C

-Μην το χρησιμοποιείτε σε καναρίνια ηλικίας κάτω των 6 μηνών.

-Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την αποφυγή σχηματισμού σβώλων.

-Κλείστε καλά τη φιάλη μετά τη χρήση, μια έντονη αύξηση της πυκνότητας του προϊόντος δείχνει ότι η φιάλη δεν ήταν καλά κλεισμένη.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Καλάθι αγορών
error:
Scroll to Top