Αφήστε το φαγητό να είναι το φάρμακό σας και το φάρμακο να είναι το φαγητό σας” (Ιπποκράτης, 460 – 370 π.Χ.).

Η σίτιση των εκτρεφόμενων πτηνών είναι δυστυχώς πολύ διαφορετική από εκείνη των άγριων πτηνών. Στη φύση, στην πραγματικότητα, τα πουλιά έχουν την ευκαιρία να τρέφονται με φρέσκα τρόφιμα, πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά υψηλής βιολογικής αξίας και εύκολο να αφομοιωθούν, Στη φύση, επιπλέον ο τύπος και η ποσότητα του φαγητού ποικίλλει ανάλογα με τις εποχές και οι ανάγκες των πουλιών ποικίλλουν μαζί με τον τέλειο συγχρονισμό.

Στην αναπαραγωγή ωστόσο, όλα αυτά δεν συμβαίνουν, τα πουλιά έχουν την ίδια βασική σίτιση καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, αποτελούμενα από ξηρούς σπόρους (διατροφικά πολύ φτωχότεροι από τους νωπούς) και παστοκίνο.

Ο στόχος του AvesBioPharma είναι να προσθέσει τα σωστά προϊόντα για να υποστηρίξει τη φυσιολογική δραστηριότητα των πτηνών σε κάθε στάδιο της ζωής τους (παιδιατρική, νεανική, ενήλικη, γεροντική) στη βασική διατροφή (σπόροι και παστοκίνο), στις διαφορετικές εποχές (τις οποίες εμείς ονομάζουμε “λειτουργικές στιγμές”: αναπαραγωγή, moulting, ανάπαυση) και στο μέτρο του δυνατού, το AvesBioPharma είναι επίσης σε θέση να παράγει ειδικά συμπληρώματα, προσαρμοσμένα στον μεμονωμένο κτηνοτρόφο και σύμφωνα με τις ανάγκες της αναπαραγωγής του.

Μέχρι σήμερα, η AvesBioPharma μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλές απομιμήσεις, αλλά αυτό που θα μας ξεχωρίσει για πάντα είναι η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών και το επιστημονικό υπόβαθρο στο οποίο βασίζονται οι ιδέες μας, εξ ου και το σύνθημα: “AvesBioPharma, λέξη της επιστήμης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Καλάθι αγορών
error:
Scroll to Top